Helikopterle plaja inip restorana gitti

Muğla'da yemek yemek için sahilde yer alan bir restorana gitmek isteyen iş insanı plaja helikopterle iniş yaptı! Plajda bulunanların hayatını riske atan görgüsüzlüğe büyük tepki vardı...

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Kumlubük koyuna inen helikopter sahilde güneşlenenler ve denize girenler için tehlike yarattı. 

Helikopterin İzmirli tekstil makinesi üreticisi iki iş insanı taşıdığı öğrenildi.

Helikopterle plaja inip restorana gitti

O anlara Twitter hesabı üzerinden tepki gösteren Habertürk yazarı Fatih Altaylı da Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nü etiketleyerek “Halk plajına böyle nasıl inilir” dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı, Marmaris’te Kumlubük plajına bir helikopterin indiği anları paylaştı. Fatih Altaylı, “Burası Marmaris Kumlubük. Halk plajına inen bu helikopterin yolcuları yemeğe gelmişler. Afiyet olsun da halka açık bir plaja helikopterle inmek kurallara uygun mu?" ifadelerini kullanarak, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nü etiketledi.

Helikopterle plaja inip restorana gitti - Resim : 2

Altaylı daha sonra yaptığı yeni paylaşımda helikopterle ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Altaylı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; 

Dün görüntülerini yayınladığım helikopterle ilgili ulaştırma bakanlığı hemen soruşturma başlattı. İşletmeci firma ve Pilota izinsiz iniş ve meskun mahalde tehlikeli inişten ceza uygulanacağı bildirildi.

Helikopterle plaja inip restorana gitti ile ilgili etiketler Muğla Marmaris helikopter Fatih Altaylı iş insanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.