10 günde yayın yasağı çıkartmayı başardı

Elazığ depreminin yıl dönünde kente ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına giden Elazığlılar, Sıddık Erikli isimli kişiyi şikayet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşların derdini dinlerken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da not aldı. Erikli ise SuperHaber'in konuya ilişkin haberine 10 gün gibi kısa bir sürede yayın yasağı getirdi.

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bindiği otobüsün önüne geçen bir grup vatandaş, tefecilik yaptığını öne sürdükleri Sıddık Erikli adlı kişiyi şikayet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların "Sıddık Erikli Muş'tan gelmiş. 'Devlet benim. Ben Külliye'nin adamıyım. Her şeyi ben yaparım' diyor. Milletin önüne telsiz koyuyor. 'Ben Külliye ile görüşüyorum' diyor" şeklindeki şikayetlerini dikkatlice dinledi.

O anlarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da not aldı.

10 GÜNDE YAYIN YASAĞI GELDİ

SuperHaber'in konuya ilişkin haberine ise 10 gün gibi kısa bir sürede yayın yasağı kararı gelmesi dikkat çekti.

Keban Sulh Ceza Hakimliği'nin 10.02.2021 tarihli kararınca ilgili içeriğin kaldırılması talep edildi.

 Yayından kalkan 28 Ocak tarihli haberimiz:

SIDDIK ERİKLİ KİMDİR?

Günışığı gazetesi yazarı Nazif Koca, köşe yazısında Sıddık Erikli ile ilgili şu ifadelere yer vermişti:

“Sıddık Erikli… Nam-ı değer yüksek rakımlı yerlerin adamı… Elinde kriptolu telsiz olduğu iddia ediliyor. En can alıcı iddia ise sahip olduğu telsizden koskoca Türkiye’de kendisiyle birlikte 3 kişide olduğu iddiası.

Deniliyor ki hazret bu telsizlerle çok kozmik kişilerle çok kozmik bilgi paylaşımında bulunuyor, Sayın Cumhurbaşkanının dünürleriyle yakın temaslı ve ‘Kardeş Kal Türkiye’ isimli bir STK’nın da sözüm ona temsilcisi. Güya olası bir darbede Sayın Cumhurbaşkanını korumak için anında vaziyet alma misyonları varmış."

 

10 günde yayın yasağı çıkartmayı başardı ile ilgili etiketler SuperHaber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ Sıddık Erikli
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.