Helal Akreditasyon Kurumu uzman yardımcılığı giriş sınavı ilanı yayınlandı

Helal Akreditasyon Kurumu uzman yardımcılığı giriş sınavı ilanı yayınlandı. Helal Akreditasyon Kurumu merkez teşkilatında boş bulunan Helal Akreditasyon Uzman Yardımcısı kadroları için Helal Akreditasyon Uzman Yardımcısı alımı için ilan yayınlandı.

Helal Akreditasyon Kurumu uzman yardımcılığı giriş sınavı ilanı İŞKUR üzerinden yayınlandı.

Helal Akreditasyon Kurumu merkez teşkilatında boş bulunan Helal Akreditasyon Uzman Yardımcısı kadroları için Helal Akreditasyon Uzman Yardımcısı alımı inanın ayrıntıları belli oldu.

SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

Helal Akreditasyon Kurumu merkez teşkilatında boş bulunan toplam 3 (üç) Helal Akreditasyon Uzman Yardımcısı kadrosu için giriş sınavı yapılmak suretiyle Tablo 1’de belirtilen alanlarda ve sayılarda Ankara’da görev yapmak üzere Helal Akreditasyon Uzman Yardımcısı alınacaktır.

TABLO 1:

tablo-1

SINAV BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde belirtilen genel şartlara sahip olmak, - 01/01/2022 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak (1 Ocak 1987 ve bu tarihten sonra doğmuş olanlar),

 ÖSYM tarafından 2021 ve 2022 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında, Tablo 1’de belirtilen puan türleri başlığı altında belirlenen puan türlerinden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 5 (beş) yıl içerisinde ÖSYM tarafından yapılan İngilizce ve Arapça dillerinin birinden YDS/e-YDS’den en az (C) düzeyinde puana veya başvuru tarihinin son günü itibarıyla iki yıl içerisinde alınan dil yeterliliği bakımından ÖSYM tarafından YDS denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir belgeye sahip olmak,

En az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin, Tablo 1’de belirtilen öğrenim dalından ya da buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak (Belirtilen bölümler dışındaki bölümlerden veya yurtdışındaki üniversitelerin denk bölümlerinden mezun olup başvuru yapabilen adayların başvurularının değerlendirilmeye alınabilmesi için e-Devlet başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz” aşaması altında bulunan “Denklik Gösterir Belge” alanına ilgili dokümanı mutlaka yüklemeleri gerekmektedir.),

Askerlik çağına gelmiş erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

SINAV BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ

Adaylar başvurularını 14 Kasım (10:00) - 20 Kasım 2022 (23:59) tarihleri arasında eDevlet üzerinde Helal Akreditasyon Kurumu- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak gerçekleştireceklerdir.

Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden başvuru yapmayan adayların talepleri dikkate alınmayacak olup, şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurularda kabul edilmeyecektir.

SINAV TARİHİ VE YERİ

Giriş sınavı Ankara’da yapılacaktır.

Giriş sınavına girmeye hak kazanan adaylar ile giriş sınavının yeri ve tarihleri giriş sınavından en az 30 gün önce Kurumun resmi internet sayfasında (www.hak.gov.tr) üzerinden ilan edilecek olup, adaylar Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden de sınavlarına ilişkin bilgileri görüntüleyebilecektir. Ayrıca, adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktır.

HELAL AKREDİTASYON KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI İLANI TAM METNİ İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

 

Helal Akreditasyon Kurumu uzman yardımcılığı giriş sınavı ilanı yayınlandı ile ilgili etiketler Helal Akreditasyon Kurumu İŞKUR memur alım ilanı personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.