Hekimoğlu Trabzon Kocaelispor maçı Kadırga TV izle

Hekimoğlu Trabzon Kocaelispor maçı Kadırga TV canlı izle linki yayında. Türkiye 2. Lig Beyaz Grup yarı final rövanş maçında Hekimoğlu Trabzon ile Kocaelispor karşı karşıya. İşte Hekimoğlu Trabzon Kocaelispor maçı canlı izle linki

Türkiye 2. Lig Beyaz Grup yarı final rövanş maçında Kocaelispor deplasmanda Vakfıkebir İlçe Stadyumu’nda Hekimoğlu Trabzon’a konuk oluyor. İlk maçta rakibi ile sahasında 0-0 berabere kalan Kocaelispor tur atlayarak adını finale yazdırmak istiyor.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 16.00’da başlayacak Hekimoğlu Trabzon Kocaelispor maçı Kadırga TV kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Hekimoğlu Trabzon Kocaelispor maçı Kadırga TV izle

20 Mayıs Perşembe gününde Kocaeli Stadyumu’nda oynanan maçta gol sesi çıkmamış ve Hekimoğlu Trabzon ile Kocaelispor takımları 0-0 berabere kalmışlardı. Bu maçta her türlü Hekimoğlu Trabzon galibiyeti Hekimoğlu Trabzon’u; her türlü Kocaelispor galibiyeti ise Kocaelispor’u finale taşıyacak.

Maçta 1-1 yada her türlü gollü beraberlik halinde deplasman golü kuralıyla Hekimoğlu Trabzon finale kalırken 0-0 beraberlik halinde maç uzatmaya orda da skor değişmezse penaltı atışlarına gidilecek.

Stat: Vakfıkebir İlçeStadyumu
Tarih: 24 Mayıs 2021 Pazartesi
Saat: 16.00
Yayın: Kadırga TV

Hekimoğlu Trabzon Kocaelispor maçı Kadırga TV izle ile ilgili etiketler Hekimoğlu Trabzon kocaelispor Kadırga TV
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.