'Hekimoğlu' için bekleyiş başladı!

Dünyaca ünlü iki Altın Küre ödüllü House M.D.’nin Türkiye uyarlaması 'Hekimoğlu' yakında Kanal D'de ekranlara gelecek.

Yayınlandığı bütün ülkelerde reyting rekorları kıran ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan ‘House MD’ dizisi, ‘Hekimoğlu’ adıyla yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

Dizi dünyasının unutulmaz karakteri ‘Dr. House’u Türkiye uyarlamasında Timuçin Esen canlandıracak. ‘Hekimoğlu’ dizisinin hastane ekibinde Okan Yalabık ve Ebru Özkan gibi deneyimli isimlerin yanı sıra Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz da rol alıyor.

OTORİTE KARŞITI

Senaryo uyarlamasını Banu Kiremitçi Bozkurt’un yaptığı dizinin yönetmeni ise Hülya Gezer. Dizinin yapımcılığını bir Red Arrow Studios şirketi olan Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan üstleniyor. Dizide asosyal, huysuz, ukala ama aynı zamanda zekâsıyla hayranlık uyandıran bir doktor olan ‘Hekimoğlu’, hem otorite karşıtı hem de sorun giderici ve kurtarıcıdır.

'Hekimoğlu' için bekleyiş başladı! ile ilgili etiketler Kanal D Timuçin Esen Okan Yalabık Kaan Yıldırım house md hekimoğlu ebru özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.