Hekimoğlu Dizisi Ters Köşe Yaptı! Devam Edecek Mi Etmeyecek Mi! Final Final Gibi Olmadı!

Türk televizyonlarında yayınlanan en iyi dizilerinden birisi olan Hekimoğlu çok beğenildi ve akıllarda kaldı. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık ile Kaan Yıldırım dörtlüsünün başrol oynadığı dizi 51. bölüm ile beraber final yaptı. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi final yaptı ama dizinin devam edeceğine yönelik verilen bazı haberler sosyal medyada izleyicileri çok fazla heyecanlandırdı.

Türk televizyonlarında yayınlanan en iyi dizilerinden birisi olan Hekimoğlu çok beğenildi ve akıllarda kaldı. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık ile Kaan Yıldırım dörtlüsünün başrol oynadığı dizi 51. bölüm ile beraber final yaptı. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi final yaptı ama dizinin devam edeceğine yönelik verilen bazı haberler sosyal medyada izleyicileri çok fazla heyecanlandırdı.

Hekimoğlu dizisinin dijital platformda devamı geleceği gibi bir haber oldu ama net bir bilgi paylaşılmadı. Görüşmelerin pek olumlu  geçmediği ifade edilmişti. ''Hekimoğlu tamam demeden tamam olmaz'' şeklinde paylaşım dizi severleri umutlandırdı.

Hekimoğlu Dizisinin Finali

 

Milliyet Cadde yazarlarından olan Sina Koloğlu yazdığı haberde Hekimoğlu dizisinin finalinin tam bitiş gibi olmadığını belirtti. Ucu açık bir şekilde kaldığının vurgusunu yaptı. Koloğlu yazısında bir noktaya daha dikkat çekti. "Ev halkı böyle final olur mu?" dedi.

Fakat final, final gibi olmadı. Ateş, Hekimoğlu dizisiyle alakalı ''Bitiriyorlarmış dizimi.'' dedi. Orhan Hoca'nın dileği Hekimoğlu belki dijitalde devam eder. Tüm bu söz ve yorumlar dizinin tekrardan ekranlarda olacağına dair belirti veriyor.

Akıllarda Kalan Soru İşareti

 

Hekimoğlu dizisi final yaptı, dizinin tekrar olabileceği konusunda oldukça fazla haber yapılıyor. Bunun nedeni ise dizinin final bölümünde tam final gibi olmayışı. Hekimoğlu'nun ekranlarda olacağı veya olmayacağı hakkında evet ya da hayır diyemeyiz. Yeni sezonda hep beraber göreceğiz.

Hekimoğlu Dizisi Ters Köşe Yaptı! Devam Edecek Mi Etmeyecek Mi! Final Final Gibi Olmadı!

Ekranlarda gerek konusu gerek oyuncuların üstün performansı ile hayranlarına 51 bölüm heyecan dolu anlar yaşatan dizide farklı hikayesi ile herkesin aklında kaldı. Dizi hayranları Hekimoğlu tekrar yeni bölümlerle ekranlarda olmasını çok istiyor. Şu an için net bir şeyler söylemek doğru olmaz. Bu sektörde ilk defa konusu bu şekilde olan bir dizi izlendi.

Hekimoğlu Dizisi Ters Köşe Yaptı! Devam Edecek Mi Etmeyecek Mi! Final Final Gibi Olmadı! ile ilgili etiketler hekimoğlu