Hekimoğlu 5. bölüm fragmanı izle! Yeni vaka geldi!

Hekimoğlu 5. bölüm fragmanı izle! Kanal D ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi Hekimoğlu'nun yeni bölümündeki olaylar izleyiciler tarafından merakla takip edildi. Yeni bölümde Gülay'ın şizofren olması Hekimoğlu için vakayı daha da ilginç hale getiriyor. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Hekimoğlu 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabını araştırıyor. İşte Hekimoğlu 5. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Hekimoğlu 5. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde Gülay'ın şizofren olması Hekimoğlu için vakayı daha da ilginç hale getiriyor. Kanal D ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi Hekimoğlu'nun yeni bölümündeki olaylar izleyiciler tarafından merakla takip edildi. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler Hekimoğlu 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabını araştırıyor. İşte Hekimoğlu 5. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

HEKİMOĞLI'NUN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Hekimoğlu polikliniğe gelen hastaların saçma sebeplerinden bıkmıştır. Bu yüzden hastalara ters davranır. Dr. İpek ise Hekimoğlu'nu çalıştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir gelir. Hastaya dokunmadan koyacağı her teşhis için Hekimoğlu'na 50 lira vermeyi teklif eder. Böylece ikili arasında bir iddia başlamış olur. Bu iddianın sonucunda hastalarıyla Hekimoğlu arasında komik diyaloglar yaşanır.

Diğer taraftan bir müzisyen rahatsızlanır. Bu vakayı almak isteyen Hekimoğlu hiç beklemediği bir yanıt ile karşılaşır. Zira hasta kendisiyle Dr. Mehmet Ali'nin ilgilenmesini istemektedir. Duyduğu cevapla şoke olan Hekimoğlu ile Mehmet Ali arasında bir soğuk savaş başlar.

Hekimoğlu 5. bölüm fragmanı izle! Yeni vaka geldi! ile ilgili etiketler Kanal D Timuçin Esen yeni bolüm fragman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.