HDP/YEŞİL SOL PARTİ’Lİ MİLLETVEKİLLERİN ARAÇLARI ADETA ‘KANDİL TUR’A DÖNÜŞTÜ!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

Haberin Olsunun bugünkü yeni bölümünde SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, İçişleri Bakanlığı’nın Ağrı’da Yeşil Sol Parti Milletvekili Heval Bozdağ’ın aracıyla kaçmaya çalışan 2 teröristi yakaladığı operasyonun detaylarını masaya yatırdı.

'KANDİL TUR''

Teröristlerin yakalandığı aracın Yeşil Sol Parti milletvekiline ait olmasına tepki gösteren Özkan, ''HDP'li milletvekillerinin araçları adeta 'Kandil tur'' ifadelerini kullandı.

''AYM'NİN BİR KESİMİ TERÖR ÖRGÜTÜNÜ ABD'DEN DAHA İYİ KORUYOR''

AYM'nin terör örgütünü korumasına sert sözlerle ateş püsküren Bozkurt, HDP/Yeşil Sol Parti ile terör örgütü PKK/PYG ilişkisine dair ’’Siyasi ayak konusunda AYM, ABD’den daha başarılı. AYM’nin bazı üyelerini kenara koyarak söylüyorum, diğer kesimi ABD’den örgütü daha iyi koruyorlar. Terör örgütü PKK/PYD’nin yerinde olsam AYM’ye başvururum ‘Bizi burada koruyun’ diye… Bu şahısların olduğu parti kapatılmaz mı? 50 bin kere kapatılmalıydı. Bu ‘parti’nin tüzüğünü terör örgütü belirliyor. Terör örgütünün müfettişlerini partiye getiriyorlar. Oradan parti teşkilatlarından daha kırsala militan gönderiyor. Askerlik şubesi gibi çalışıyorlar. Her şey ortada.’’ şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

HDP/YEŞİL SOL PARTİ’Lİ MİLLETVEKİLLERİN ARAÇLARI ADETA ‘KANDİL TUR’A DÖNÜŞTÜ! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun HDP Yeşil Sol Parti PKK YPG AYM

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.