HDP'ye yakın KESK'in temsilcisi Sadık Canyurt, ikinci el TOGG'u satışa çıkardı! Piyasa değerinin 3 katını istedi

HDP'ye yakınlığıyla bilinen Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) temsilcisi ve RTÜK Uzmanı Sadık Canyurt, çekiliş ile almaya hak kazandığı ve geçen hafta teslim aldığı uzun menzilli TOGG'u bir hafta sonra satışa çıkardı. Bir satış sitesine ilan veren Canyurt'un aracı satış fiyatının 3 katına ilana koyduğu ortaya çıktı.

Türkiye'nin ilk yerli ve milli aracı TOGG, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen çekilişle birlikte ilk sahiplerine kavuştu. Noter huzurunda yapılan çekilişle, ön sipariş sürecine katılan 177 bin 467 kişi arasından T10X almaya hak kazanan 20 bin kişi belirlendi.

Rekor sayıda yapılan müracaatın ardından yapılan çekilişte yerli otomobil alma hakkına sahip olan isimlerden biri de HDP'ye yakınlığıyla bilinen Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) temsilcisi ve RTÜK Uzmanı Sadık Canyurt oldu.

ARACIN SATIŞ FİYATININ 3 KATINA İLANA KOYDU

Aynı zamanda KESK'e bağlı Haber-Sen'in Şube başkanı olarak da görev yapan Canyurt'a 110'uncu sıradan TOGG çıktı. Ancak aracını geçtiğimiz hafta teslim alan Canyurt, bir hafta sonra satışa çıkardı. Bir satış sitesine ilan veren Canyurt'un TOGG için istediği rakam görenleri hayrete düşürdü. Aracın piyasa değeri 1 milyon 215 bin TL' idi. İddiya göre Canyurt, aracını yaklaşık 3 katına 3 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Canyurt, ilanının açıklama kısmında şu sözlere yer verdi:

"Araç geçen hafta teslim alınmıştır, kapalı otoparkta muhafaza edilmektedir. "V2 Lansman Özel Paketi" ile üretilen ilk TOGG araçlarından biridir. Panoramik cam tavan ve Meridian Premium Ses Sistemi ekletilmiştir. Şu an satışa sunulan TOGG'ların menzili ve donanımı en yüksek versiyonudur (ful + ful). Araca ait tüm ayrıntılara, kendi sitesinden ulaşabilirsiniz. Burada tek tek yazmıyorum."

SATIŞ FİYATI 1 MİLYON 215 BİN TL

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu tarafından yapılan açıklamada yerli otomobilin standart menzilli modelinin 953 bin, uzun menzilli modelinin fiyatının ise 1 milyon 215 bin lira olarak belirlendiği duyurulmuştu.

HDP'ye yakın KESK'in temsilcisi Sadık Canyurt, ikinci el TOGG'u satışa çıkardı! Piyasa değerinin 3 katını istedi ile ilgili etiketler KESK TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.