HDP'ye terör operasyonu! Iğdır İl Başkanı tutuklandı...

Iğdır'daki terör operasyonunda gözaltına alınanlardan aralarında HDP İl Başkanı Hasan Safa'nın da bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

Iğdır'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan HDP Iğdır İl Başkanı Hasan Sefa'nın da aralarında bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından geçen 9 Mayıs günü Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonlarda, PKK/KCK bölücü terör örgütünün propagandasını yaptıkları ve faaliyetlerini destekledikleri iddiasıyla 14 kişi gözaltına alındı.

Gözaltındaki 14 kişiden aralarında HDP İl Başkanı Hasan Safa'nın da olduğu 7 kişinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı...

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen 7 kişiden HDP İl Başkanı Hasan Safa, eski il genel meclisi üyesi Ağit Kaya ile birlikte Nurettin Gelturan, Yakup Malgaz, Hayrettin Kızlkaya, Ali Turgut terörist cenazesine katıldıkları ve terör örgütüne üye oldukları iddiasıyla tutuklanırken, Zeki Silkin adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Gözaltında bulunan 7 kişinin ise işlemleri sürüyor.

HDP'ye terör operasyonu! Iğdır İl Başkanı tutuklandı... ile ilgili etiketler HDP pkk-kck operasyonu ığdır il başkanı hasan sefa tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.