HDP'nin terör yuvasının elektriği de kaçak çıktı

Esenyurt Belediyesi tarafından HDP'nin Esenyurt'taki ilçe binasına yapılan dezenfekte işlemleri sırasında çekilen fotoğraflarda duvarda PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri olduğu görüldü. O görüntü üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, terör yuvası haline getirilen binaya baskın düzenledi. Soruşturma kapsamında Esenyurt İlçe Başkanları Ercan S. ve Dilan K.’nın ifadesi alındı. İlçe binasının elektriğinin de kaçak olduğu belirlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, HDP Esenyurt ilçe başkanlığına operasyon düzenledi. Özel harekat polisleri eşliğinde girilen ilçe başkanlığında savcılıktan alınan arama kararı gereği polis ekiplerince arama gerçekleştirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, HDP'nin Esenyurt ilçesinde bulunan binasına operasyon düzenledi.

Duvardaki terörist elebaşı Abdullah Öcalan posterlerinin sosyal medyada yer almasının ardından yapılan baskına özel harekat ekipleri de destek verdi.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı gereğince bina didik didik edildi.

TERÖR YUVASINA ÇEVİRDİLER

Terör yuvasına çevrilen binada yapılan aramalarda, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın poster ve resimleri, üzerinde YPJ yazılı bez flama, bin adet afiş, örgüt propagandasının yapıldığı çeşitli dergiler ile çok sayıda kitap, 3 harddisk, 2 laptop, 2 DVD ve 2 video kaset bulundu.

EŞBAŞKANLAR TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI

Soruşturma kapsamında HDP Esenyurt İlçe Başkanları Ercan S. ve Dilan K, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan emniyette ifade verdi. Şüpheliler, ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

4 YILDIR KAÇAK ELEKTRİK KULLANDIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, yapılan incelmelerde elektriğin 4 yıldır kaçak olarak kullanıldığı belirlendi.BEDAŞ ekipleri kaçak kullanılan elektriği kesti.

 

HDP'nin terör yuvasının elektriği de kaçak çıktı ile ilgili etiketler Esenyurt HDP bina Abdullah Öcalan elekrtik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.