HDP'nin korkunç planı: TSK Güneydoğu'dan çekilecek, TBMM ortadan kaldırılacak!

HDP'nin ajandasını ortaya çıkaran SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, korkunç planı deşifre etti. Buna göre, Kılıçdaroğlu ile yapılan anlaşmanın ardından, seçimi kazanmaları durumunda TSK Güneydoğu'dan çekilecek, TBMM ortadan kaldırılacak, federatif bir yapıya dönülecek ve hem ulusal hem de yerel bazda meclisler oluşturulacak.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına destek vererek perde arkasındayken masanın artık resmi üyesi haline gelen HDP’nin ajandası ortaya çıktı. 

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, HDP'nin özerklik kazanımını elde ederse neleri planladığını açıkladı. 

"HDP ve ortakları özerkliği getirme uğruna üniter yapıyı çökertip, ortaklarıyla beraber Türkiye’de 20-25 bölgeli bir özerk sistem kurarlarsa neler yapılacağıyla ilgili de HDP’nin planlamaları, yol haritası var. " diyen Bozkurt bu planları tek tek deşifre etti: 

"HDP’nin, savunduğu sistem, Kandil’deki KCK terör örgütünün elebaşlarının savunduğu sistemin aynısı. Örneğin Mayıs 2012’de KCK terör örgütünün sözde Anayasa çalışması taslağında şu ifade yer alıyor: “Yasama; iki meclisli organ biçiminde yeniden örgütlenmelidir.”

İki Meclis’li organdan kasıt, bir Türkiye genelinde ikincisi de yerel olmak üzere iki tane Meclis oluşturmak. Tabii ki her bölgenin ayrı Meclisi olacağı için ulusal meclisin haricinde 20-25 yerel Meclis olacak.

Bu sistemi, teröristbaşı, 26 Nisan 2014’te görüştüğü Pervin Buldan, Sırrı Süreyya Önder ve İdris Baluken’e, HDP kontrolündeki DTK’yı yerel parlamentonun prototipi olarak kurguladıklarını söyleyerek şu talimatı vermiş: “İki Meclis önereceğim. 100 kişilik Demokratik Ulus Meclisi. İkinci Meclis 25 bölgeye ayrılır. Botan bölgesi tek bölge olarak değerlendirilebilir. Tüm Türkiye’den bu şekilde bölgeler tespit edilir.”

CEYHUN BOZKURT'UN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

HDP'nin korkunç planı: TSK Güneydoğu'dan çekilecek, TBMM ortadan kaldırılacak! ile ilgili etiketler HDP
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.