HDP'nin hedefinde Başkan Şeref Albayrak var!

Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi Belediye Başkanı Şeref Albayrak, HDP'li milletvekili Ömer Öcalan'ın asılsız iddialarının hedefi oldu.

Albayrak, bir süre kayyum olarak atandığı Halfeti Belediye Başkanlığı görevini seçimi de kazanarak devam ettirdi.

Hizmetleri ile vatandaşların gönlüne giren ve seçimden galip ayrılan Albayrak, asılsız iddialar ile HDP'li isimlerin ise hedefi haline geldi.

Halfeti belediyesi HDP'li başkan tarafından yönetilirken terörist başı Abdullah Öcalan'ın doğum günü olan 4 Nisan, bölgedeki bir parka isim olarak verildi.

Göreve gelen Başkan Albayrak ise bölgedeki o parkla iligili yeni projesini tanıttı. Paraların Kandil'e gitmediğinden rahatsızlık duyan, vatandaşa yapılan hizmetlerle seçimlerden de mağlup ayrılan HDP ise çareyi Albayarak hakkında karalama kampanyası başlatmakta buldu.

HDP'li vekil Ömer Öcalan'ın kendisi hakkındaki asılsız iddialarına yanıt veren Başkan Allbayrak, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı;

''1-Yeşil alan miktarını artırıp Cami ve aş evi yapacağımız yeri satmıyoruz; ama sen beynini kandile sattığın için iftira atıyorsun düşünmeden bilmeden konuşuyorsun ucuz siyaset yapıyorsun.

2-Belediyemizin parasını kandile gönderemiyorsunuz araçları ile hendek kazamıyorsunuz artık.

3- Bu güne kadar tüm halkımızın bildiği bu projemiz hakkında belediyemizden herhangi bir bilgi almadan; olumlu olumsuz görüş beyan etmek yerine şahsımı itham ederek hiç bir faydanızın olmadığı Halfeti'ye hizmet etme sevdamızı lekeleyemezsiniz...

4.Hala seçilmiş belediye başkanını kayyum olarak lanse ederek ; 2019 Halfeti yerel seçim başarısızlığınızı gizleyemezsiniz. Kendi doğduğun ve hiçbir faydanın olmadığı Ömerli'de bile oyların yüzde 40'ını aldık...

5- Kayyum olarak görev başladığım dönemde 3 aydır maaş ödemediğiniz için hesapta 2 milyon para vardı evet. İşçilerin emeğini alın terini bile kirli siyasetinize engel etmişsiniz. Sözleşme yaptığınız sendika DİSK'e ait borçların dahi ödemesini biz yaptık. Hani siz işçiden emekten yanaydınız sol siyaset yapıyordunuz...''

HDP'nin hedefinde Başkan Şeref Albayrak var! ile ilgili etiketler Halfeti Şanlıurfa HDP şeref albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.