HDP’liyi MHP’li diye servis etti

İstanbul’da 6 kişinin öldüğü 81 kişinin yaralandığı terör saldırısı ile ilgili T24 haber sitesi büyük bir dezenformasyona imza attı. “MHP'li ilçe başkanının üzerine kayıtlı hattan İstiklal bombacısı ile görüşme trafiği ortaya çıktı” başlıklı haberin yalan olduğu ortaya çıktı.

İstanbul’da 6 kişinin öldüğü 81 kişinin yaralandığı terör saldırısında birçok dezenformasyon haber yapılırken son olarak T24 skandal bir habere imza attı. Yaptıkları haberde ifadeye çağırılanlar arasında ise MHP’li olarak tanıttıkları kişi HDP’li çıktı.

T24 yaptığı haberde "İstanbul’da 6 kişinin öldüğü 81 kişinin yaralandığı terör saldırısı ile ilgili ifadesi alınanlar arasında MHP’nin Şırnak Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan’ın da olduğu ortaya çıktı. Emniyet’in, İlhan’ın üzerine kayıtlı telefon hattından, terörist Ahlam Albashır ile görüşme trafiği tespit ettiği ve bu nedenle İlhan’ı ifadeye çağırdığı öğrenildi. İlhan, T24’ün sorusu üzerine, "Üzerimize bir oyun oynamaya çalışmışlar, terör örgütü tarafından" dedi." ifadeleri kullanmıştı.

MHP SOSYAL MEDYA SORUMLUSU AÇIKLAMA YAPTI

MHP Sosyal Medya Sorumlusu Hüseyin Özkan T24'ün haberini yalanlayarak "İsim benzerliği yüzünden ortaya attığınız yalan ve iftirada boğulun. Neden HDP Ağrı Milletvekili Mehmet Emin İlhan üzerinde yoğunlaşmıyorsunuz! Hat ilçe başkanımızın adına değil, teröristle konuşan kendisi değil." dedi.

HDP’liyi MHP’li diye servis etti

MHP GÜNDEMİ KONUYLA ALAKALI PAYLAŞIM YAPTI

 

DEVLET BAHÇELİ'NİN BU AÇIKLAMAYI YAPTIĞI GÜN BU HABERİ YAPMIŞ OLMASI DİKKAT ÇEKTİ!

HDP’liyi MHP’li diye servis etti ile ilgili etiketler T24 Taksim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.