HDP'lileri şoke eden konuşma

AK Parti’nin toplumu cahil bırakmaya, öğretmenleri gerici ve yobaz yapmaya çalıştığını iddia eden HDP Milletvekiline, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş çok sert terör cevabı verdi. Maviş, CHP ve HDP kafasının toplumu karanlığa mahkum etmek istediğini, HDP’nin eğitimi teröre kurban etmeye çalıştığını söyledi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’nin kalbi olan Büyük Millet Meclisi’nde zaman zaman yapılan konuşmalar,ülke gündemine geliyor.Bunlardan birini bugün,AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş yaptı.Maviş, HDP milletvekilinin “AK Parti cahil toplum istiyor”sözlerine sert tepki gösterdi.

SİNOP MİLLETVEKİLİ MAVİŞ KÜRSÜDEN DERS VERDİ

Nazım Maviş TBMM'de İyi Parti'nin Anayasa'nın 98. ve İç Tüzüğün 104 ve 105 maddeleri gereğince “Öğretmenlerin Sorunları ve Öğretmen Yetiştirilmesi ile Geliştirilmesindeki Sorunlar“ konulu Meclis araştırması açıklamasına dair grup önerisi aleyhinde AK Parti Grubu adına konuştu.

HDP’LİLERİ ŞOKE EDEN KONUŞMA

Nazım Maviş yaptığı konuşmada ”Biraz önce, bu kürsüden konuşan HDP milletvekilinin sözlerini de, burada sizlerle bir kere daha paylaşmak istiyorum. Güya AK Parti cahil toplum istiyormuş. Çocuklar çukurlara çağrılırken, çocuklar dağlara çağrılırken, eğitim hayatından kopartılırken, okullar yakılıp yıkılırken, öğretmenler şehit edilirken sesi çıkmayanlar bu kürsüden AK Parti'nin cahil toplum istediğini hiçbir şekilde söyleyemezler.” dedi.

NAZIM MAVİŞ GERÇEKLERİ HDP’LİLERİN YÜZÜNE SÖYLEDİ

Sinop Milletvekili Maviş,HDP milletvekilinin konuşmasına karşılık sert açıklamalarda bulundu.”Ak Parti gerici ve yobaz öğretmenler istiyormuş.Gerici ve yobaz sadece totaliter ideolojilere inanan ancak sizin gibi kafalar olabilir. Bunu da buradan açık ve net bir şekilde vurgulamak istiyorum. Sizin söylediğiniz bu ifadeler anakronik, tarih dışı kalmış, tek parti döneminin totaliter ideolojisi döneminde söylenmiş sözlerdir. Eğer gerici arıyorsanız, eğer yobaz arıyorsanız,tarih dışı kalmış ideolojilere, çocuklarımızı mahkûm etmek isteyen yandaşınız PKK'ya dönüp de bakın, ona da iki çift buradan laf söyleyin.”

“ÇOCUKLARIMIZ VE BARIŞIN HAKİM OLMASI İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Boylarından büyük silahları taşımak için, dağlara devşirilen çocuklar için, bir kere çıkıp da bir söz söylediniz mi buradan? Biz, Türkiye'nin her tarafında aydınlık bir Türkiye kurulsun diye, kızlarımız okullarda okusun diye, çocuklarımız okullarına gidebilsin diye, barış bu ülkede hâkim olsun diye, terörle mücadele ediyoruz.”şeklinde konuştu.

HDP'lileri şoke eden konuşma ile ilgili etiketler HDP AK Parti Dr. Nazım Maviş kürsü yanıt
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.