HDP'lilerden sürpriz olmayan tercih! Vize yasağına destek verdiler...

HDP’li Meral Danış Beştaş, ABD’nin vize başvurularını durdurmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Vize krizi için AK Parti ve Erdoğan'ı sorumlu tutan Beştaş, "Şöyle bir tablo var Türkiye’de; başka bir ülkenin vatandaşını istediğim gibi tutuklarım, gözaltına alırım diyor. Sonucu da böyle olur" dedi.

HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında ABD’nin vize başvurularını durdurmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Beştaş, “Şöyle bir tablo var Türkiye’de; başka bir ülkenin vatandaşını istediğim gibi tutuklarım, gözaltına alırım diyor. Sonucu da böyle olur, Türkiye’den vize başvurularının iptali olur” dedi.

HDP'li Beştaş açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “ABD aslında bununla Türkiye’ye açıkça ‘Biz size AKP ve Erdoğan’a güvenmiyoruz’ diyor. Trump ile görüşmesinde ‘aramızda sorun yok’ demesine bakmayın asıl düşünce ve siyaset budur; ‘güvenmiyoruz’ diyor. Cumhurbaşkanı itibardan söz etmeyi seviyor. Şimdi Türkiye’nin yerlerde sürünen itibarı var. Bunu nasıl toparlayacaksınız? ABD’nin bu kararıyla Türkiye 3’üncü dünya ülkesi konumuna düştü. ABD ile ilişkilerin bu aşamaya gelmesinin tek sorumlusu AKP ve Erdoğan’dır. Ama bedeli halklar ödeyecek. Ekonomik maliyet vergilerle halka ödettirilecek.”

HDP'lilerden sürpriz olmayan tercih! Vize yasağına destek verdiler... ile ilgili etiketler HDP ABD vize krizi meral danış beştaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.