HDP'lilerden evlat nöbetine çirkin taciz!

Diyarbakır'daki evlat nöbetinde, aileleri pencereden, kapıdan taciz eden HDP'liler gerginlik yaşanmasına sebep oldu. Öte yandan İstanbul’dan gelen İmmihan Nilifırka'nın da eyleme katılmasıyla aile sayısı 47 oldu.

Çocuklarının dağa kaçırıldığı iddiası ile HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan aile sayısı 24'üncü günde 47'ye yükseldi.

Çocuklarının terör örgütünün elinden kurtarılması için HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin sayısı 24’üncü gününde 47’ye yükseldi. 2014 yılında Batman’da iddiaya göre 17 yaşında iken kaçırılan Azad Çak’ın annesi Zehra Çak, eyleme katılarak çocuğunun gelmesi için bekleyişe katıldı.

Annelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde bekleyişleri 24'üncü gününde devam ediyor. Aileler çocukları gelene kadar eylemlerini sürdüreceklerini ve hiçbir şekilde oturma eylemlerinden vazgeçmeyeceklerini dile getirdi. Ailelerin direnişi sürerken, sayı her geçen gün artıyor.

Öte yandan HDP'liler ile aileler arasında zaman zaman gerginlikler yaşanıyor. HDP'liler aileleri pencereden, kapıdan taciz ediyor. Acılı aileler HDP'nin tüm tacizlerine rağmen evlatları için eyleme devam ediyor.

AİLE SAYISI 47'YE YÜKSELDİ

Evlat Nöbetine katılan aile sayısı 47 oldu. İstanbul’dan gelen İmmihan Nilifırka da dağa kaçırılan oğlu Mehmet için nöbete başladı.

HDP'lilerden evlat nöbetine çirkin taciz! ile ilgili etiketler HDP Diyarbakır Diyarbakır anneleri evlat nöbeti