HDP'li vekil polise hakaret etti: Polis memuru "Ben Türk devletinin polisiyim" dedi

Kobani davasında yapılan gözaltıları protesto etmek isteyen HDP'liler Kadıköy'de toplandı. İzinsiz yapılan gösteri sırasında HDP'li milletvekili Musa Piroğlu polise hakaret etti. Hakarete uğrayan polis "Ben Türk devletinin polisiyim." sözleriyle yanıt verdi.

Kobani davasında yapılan gözaltıları protesto etmek isteyen HDP’li grup İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bir araya geldi. Polis ekiplerinin gösterilerin izinsiz olduğunu ve dağılması gerektiği uyarılarını ciddiye almayan ve HDP’lilerle arbede yaşandı.

Yaşanan arbede sonrasında HDP İstanbul vekili Musa Piroğlu, bir polise dönerek "Şerefsiz" dedi. Türk polisine hakaret eden HDP'li vekile ise aynı polisten cevap gecikmedi.

Hakarete uğrayan polis ise HDP'li Piroğlu'na "Bana şerefsiz diyemezsiniz, ben Türk devletinin polisiyim." diyerek karşılık verdi.

HDP'li vekil polise hakaret etti: Polis memuru "Ben Türk devletinin polisiyim" dedi ile ilgili etiketler Kadıköy HDP polis hakaret musa piroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.