HDP'li Semra Güzel'in çifte mesaisi: TBMM'nin çatısından çıkıp terör eylemlerine koşmuş!

SuperHaber'in HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisi ile ilgili paylaştığı bilgiler Türkiye'nin gündemi değiştirdi. Yaşanan skandalların ardından SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, çok çarpıcı yeni detaylar paylaştı. Bozkurt, Güzel'in milletvekili olduktan sonra bile terör eylemlerine karıştığını, Hendek olayları sırasında polisleri el yapımı patlayıcıyla yaralayan terörist grubunun içinde yer aldığını açıkladı.

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt'un köşe yazısında HDP'li vekil Semra Güzel ile ilgili paylaştığı bilgi ve görseller Türkiye gündemine oturdu. Semra Güzel'in terörist sevgilisiyle terör kampındaki pozları büyük tepki çekti.

Ülkeyi ayağa kaldıran görüntülerin ardından PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li Güzel için hazırlanan fezleke Cumhurbaşkanlığına gönderildi.

Ceyhun Bozkurt, SuperHaber YouTube kanalında yayınlanan ‘Haberin Olsun’ programının yeni bölümünde HDP'li Semra Güzel ve terörist sevgilisi ile ilgili yeni detaylar paylaştı.

"SEMRA GÜZEL POLİSLERİ PATLAYICIYLA YARALAYAN BİR GRUBUN İÇİNDE YER ALDI"

HDP'li Semra Güzel'in milletvekili olduktan sonra bile terör eylemlerine karıştığını açıklayan Bozkurt şu ifadeleri kullandı;

"Zaten KHK ile atıldığına yönelik bilgiler var. Vekil seçildikten sonra da bazı bilgiler yine yansımış. Semra Güzel, Hendek terörü sırasında terör eylemine karışmış. Bir de bu var. Polisleri patlayıcıyla yaralayan bir grup var, o grubun içinde yer alıyor. Bizim orada görev yapan, Hendek terörüne karşı mücadele eden polislerimizi yaralayan grubun içinde yer alıyor. Bu açık istihbarat, basına yansımış."

HDP'li Semra Güzel'in çifte mesaisi: TBMM'nin çatısından çıkıp terör eylemlerine koşmuş!

"BİR AN ÖNCE ŞU SÜRECİ İŞLETİN! DAHA NASIL DELİL OLACAK?"

"HDP'yi siyasi bir parti olarak görmüyoruz" diyen Ceyhun Bozkurt, sürecin bir önce işletilmesi için çağrıda bulundu. Bozkurt sözlerini şöyle tamamladı;

Bütün parçaları birleştirdiğimizde Güzel'in sadece bir doktor, düşünsel anlamda oraya yakın biri olmadığını gösteriyor. Eylemliliğiyle aslında örgütün doğrudan içinde olduğunu gösteriyor. Tehdit, tehlike burada. Anayasa mahkemesine çağrımın nedeni bu, ciddi bir tehdit var. Diyarbakır anneleri, şehit aileleri, güvenlik korucuları ve millet sesleniyor. Bir an önce şu süreci işletin. Daha nasıl delil olacak? Bu partiyi siyasi bir parti olarak görmüyoruz. Bunları KCK ve PKK terör örgütüyle iç içeliği ortada."

HDP'li Semra Güzel'in çifte mesaisi: TBMM'nin çatısından çıkıp terör eylemlerine koşmuş! ile ilgili etiketler HDP PKK Ceyhun Bozkurt semra güzel volkan bora
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.