HDP'li Semra Güzel kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

PKK'lı terörist Volkan Bora ile Kuzey Irak'taki bir örgüt kampında fotoğrafları gündemde yer alan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında soruşturma başlatıldı. Bu konuda Semra Güzel kimdir sorusuna yanıt arandı.

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in PKK'lı terörist Volkan Bora ile Kuzey Irak'taki bir örgüt kampında ortaya çıkan fotoğrafları gündemde yer aldı. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Semra Güzel’in cep telefonundaki kayıtlar basına sızdı.

Semra Güzel Kimdir?

1984 yılında Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde dünyaya gelen Semra Güzel, ilk orta ve lise eğitimini Viranşehir'de tamamladıktan sonra Harran Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.

2009 yılının Mayıs ayında DHY kurasıyla Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine atandı. Kasım 2010'da Nusaybin 1 No'lu ASM'de Aile Hekimliği görevine geçti. Eylül 2012'de TUS ile Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Bölümünü kazandı. Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikasında görev aldı. Diyarbakır Tabip Odasında Eş Başkanlık sıfatıyla Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

HDP'li Semra Güzel kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler HDP semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.