HDP'li Pervin Buldan: PKK ile ilişkimiz yok, olamaz

Nevşin Mengü'nün programına konuk olan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin terör örgütü PKK ilişkisine dair açıklamada bulundu. "Çok açık ve net olarak söylüyorum ki bizim PKK ile herhangi bir ilişkimiz, irtibatımız yoktur. Bu söz konusu da olamaz" ifadesini kullanan Buldan, parti binalarından çıkan PKK paçavraları sorulunca konuyu değiştirdi.

Gara operasyonu esnasında PKK terör örgütü tarafından şehit edilen 13 vatandaşımız için, kaçırıldıkları dönemde “Biraz misafir edilecekler sonra bırakılacaklar” söyleminde bulunan HDP’li Pervin Buldan, Deutsche Welle’den Nevşin Mengü’nün sorularını yanıtladı.

"PKK İLE HERHANGİ BİR İLİŞKİMİZ YOK"

 HDP ile PKK arasındaki ilişkiye dair bir soruya yanıt veren Buldan, “Hiçbir bağ bulunmuyor” dedi. Buldan, “PKK ile herhangi bir diyaloğumuz bir irtibatımız yok. Bizim PKK ile herhangi bir ilişkimiz yok” ifadelerini kullandı.

HDP'li Pervin Buldan: PKK ile ilişkimiz yok, olamaz

İL BİNALARINDAKİ PKK PAÇAVRALARINI GEÇİŞTİRDİ

HDP’nin İstanbul Esenyurt binasından çıkan PKK paçavraları ve Öcalan posterlerinin hatırlatılması üzerine ise Buldan, “Konuşmaya gerek yok, bunlar yeni çekilmiş değildi” cevabını verdi.

PKK’yı kınamamalarına neden olarak ise “Bu bir şeyi çözmeyecek” ifadesini kullandı.

 

HDP'li Pervin Buldan: PKK ile ilişkimiz yok, olamaz ile ilgili etiketler Pervin Buldan PKK terörist HDP Gara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.