HDP'li milletvekili Semra Güzel yurt dışına kaçmak isterken yakalandı

Dağda PKK ile çekilen fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından dokunulmazlığı kaldırılan HDP milletvekili Semra Güzel yakalandı

Mit-Emniyet Ortak Operasyonuyla Firari HDP Milletvekili Semra Güzel yakalandı... Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ortak operasyon neticesinde firari HDP milletvekili Semra GÜZEL 02/09/2022'de İstanbul'da yakalandı.

 

YURT DIŞINA KAÇMAK İSTERKEN...

MİT Başkanlığı tarafından yürütülen istihbari çalışmalarda, hakkında çıkan yakalama kararı sonrasında firari durumda bulunan HDP Diyarbakır milletvekili Semra Güzel'in terör örgütü PKK/KCK unsurları tarafından yasadışı şekilde yurtdışına çıkış arayışında olduğu öğrenildi.

 

 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Adıyaman kırsalında yaptığı operasyonda etkisiz hale getirilen terörist Volkan BORAN'ın cep telefonundan, Semra GÜZEL ile silahlı ve samimi fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından Mart ayı başında S.GÜZEL'in dokunulmazlığı kaldırılarak "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçlamasından yakalama kararı çıkarılmıştı.

HDP'li milletvekili Semra Güzel yurt dışına kaçmak isterken yakalandı - Resim : 2

HDP'li milletvekili Semra Güzel yurt dışına kaçmak isterken yakalandı ile ilgili etiketler HDP semra güzel Firari HDP Milletvekili Semra Güzel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.