HDP'li eski vekilin terörist oğlu yakalandı!

Hatay Amanoslar'da düzenlenen operasyonda 1 terörist öldürüldü, 1 terörist de sağ ele geçirildi. Sağ olarak yakalanan Savaş kod adlı terörist Yoldaş Selim Çelik'in HDP'li eski milletvekili Demir Çelik’in oğlu olduğu öğrenildi.

Hatay Amanoslar’da bölgede keşif ve gözetleme icra eden güvenlik korucularının operasyonu neticesinde, 1 terörist ölü, 1 terörist sağ olarak ele geçirildi.

YAKALANAN TERÖRİSTİN HDP'Lİ BABASI KAÇAK

Sağ olarak ele geçirilen teröristin; bir dönem Varto Belediye Başkanlığı, 2008- 2010 yıllarında Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanlığı ile 24. Dönem HDP Muş Milletvekilliği görevlerini yürüten ve halen yurt dışında kaçak olan Demir Çelik’in oğlu, terörden arananlarda gri kategoride yer alan Savaş kod adlı Yoldaş Selim Çelik olduğu ortaya çıktı.

ÜZERİNDEN CEPHANE ÇIKTI

Yakalanan terörist Savaş kod adlı Yoldaş Selim Çelik ile birlikte 2 uzun namlulu silah, 1 tabanca ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

HDP'li eski vekilin terörist oğlu yakalandı! ile ilgili etiketler HDP Hatay terörist Operasyon Muş milletvekili gri kategori
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.