HDP'li Ayhan Bilgen'den Afrin tehdidi!

Afrin'deki PKK-YPG'li teröristler son günlerde sınırdaki ve İdlib'deki TSK mensuplarına yönelik saldırılar düzenliyordu. Bu saldırılara TSK da misliyle karşılık verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise dün yaptığı açıklamada Afrin operasyonunun 1 hafta içinde başlayacağı sinyalini verdi. Afrin'den tacizler ise sürerken HDP'li Ayhan Bilgen olası harekata karşı Twitter'dan alenen Türkiye'yi tehdit etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'daki AK Parti kongresinde Afrin ile ilgili olarak "Bir araya toplayıp ordu kurduklarını sandıkları çapulcuları Allah’ın izniyle, bir haftayı bulmaz, nasıl darmadağın edeceğimizi görecekler" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım ise yapılan tacizleri hatırlatan bir konuşma yaptığı Aksaray'da "Afrin'deki terör hedefleri ülkemizi taciz ediyor. Ama şunu bilsinler ki; Türkiye'ye yapılan her türlü saldırı, misliyle karşılığını bulacaktır. " ifadesini kullandı.

Bu açıklamaların nedeni kuşkusuz son günlerde artan tacizlerden başkası değildi. ABD'nin PKK-YPG'lilerden oluşan düzenli ordu kurma girişimi devam ederken, Washington'un desteği ile şımaran teröristler Amerikan silahları ile tacizlerini artırmaya başladı.

İdlib'deki TSK unsurlarına roketle saldırı düzenleyen YPG'liler, sınırdaki karakollara da kimi zaman havanla, kimi zaman tank savar füzeleri ile tacizde bulundu. Cumartesi günü Hatay'daki iki karakol teröristlerin tacizine uğradı. Bu üç saldırıda misliyle karşılık buldu, son bir haftada gerçekleşen diğer tacizler gibi.

Ancak teröristlerine toz kondurmayan HDP'li Ayhan Bilgen, gerçek bu kadar çıplak ortadayken çarpıtmayı tercih etti.

ayhan_bilgen_tweet

Sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda "Afrin'den Türkiye'ye bir saldırı olmadığı halde oraya bir operasyon, başarılı olursa ülkeyi iç savaşa sürükler, başarısız olursa darbeye zemin oluşturur." diyen Ayhan Bilgen, hem gerçekleri çarpıttı, hem de Afrin düşerse Türkiye'de iç savaş çıkar diyerek Türkiye'yi tehdit etti.

Üstelik ABD'nin düzenli ordu yapmak için mesai harcadığı YPG-PKK'lı teröristleri gözünde nasıl büyüttüyse Türk ordusunun başarısız olması gibi bir ütopyayı da ileri sürüp bu durumun "darbeye zemin oluşturacağı" gibi bir tehdidi de savurmayı ihmal etmedi.

HDP'li Ayhan Bilgen'den Afrin tehdidi! ile ilgili etiketler Ayhan Bilgen Afrin Operasyon YPG PKK TSK harekat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.