HDP'li Ahmet Türk, Millet İttifakı'nı tehdit etti!

HDP'li Ahmet Türk, Mardin'de halka hitap etti. Türk, konuşmasında cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ortaklarına uyarılarda bulundu. Ahmet Türk "Yarın yanlış yaparsanız hesabını sorarız" dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP), cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkarmadı. HDP'liler, seçimde Millet İttifakı'nın adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.

"HESABINI SORARIZ"

HDP'li Ahmet Türk ise bugün Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaptığı konuşmada Kemal Kılıçdaroğlu'nu adeta tehdit etti. Türk "Evet bugün bir Millet İttifakı var. Kılıçdaroğlu'na partimiz destek vereceğini açıkladı. Ama herkes şunu bilsin, yarın iktidara geldiklerinde bize yanlış yaparlarsa onun hesabını da soracağız" dedi. Türk, ayrıca Kılıçdaroğlu'ndan başka bir adaya oy vermenin "günah ve haram" olduğunu savundu.  

İTTİFAKTAN SES YOK

Ahmet Türk'ün bu sözlerine ne Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ne de ittifakın diğer ortaklarından herhangi bir cevap gelmedi.

HDP'li Ahmet Türk, Millet İttifakı'nı tehdit etti! ile ilgili etiketler HDP Yeşil Sol Parti Ahmet Türk Millet İttifakı 6'lı Masa CHP Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.