HDP'den teröristle fotoğrafları çıkan Semra Güzel savunması: Sevgilisi değil sözlüsü!

SuperHaber'in ortaya çıkardığı Semra Güzel haberi siyasetin ana gündemi olarak sıcaklığını koruyor. HDP vekili Meral Danış Beştaş, Semra Güzel'in PKK'lı teröristle samimi fotoğraflarına ilişkin konuştu. Güzel'e 'çok çirkin bir saldırı' olduğunu öne süren Beştaş, "Fotoğraflar okuldan arkadaşı olan ve aileler arasında sözü kesilen sözlüsüne aittir." dedi.

Türkiye, teröristle samimi fotoğrafları olan ve terör örgütü PKK'nın kıyağıyla Meclis'e gönderilen Semra Güzel gerçeğini SuperHaber'den öğrendi. 

Konuyla ilgili HDP'den akıllara zarar bir açıklama geldi. 

"MİLLETVEKİLİMİZE ÇİRKİN BİR SALDIRI VAR"

HDP vekili Meral Danış Beştaş, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Semra Güzel'i savunarak, "İki gündür milletvekilimize karşı çok çirkin, çok ileri düzeyde bir saldırı var." dedi. 

Beştaş, "Yargısız bir infaz var. Daha kendisi konuşmadan bunun üzerinden kabul edilemez ölçüde bir saldırı olduğunu ifade etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

SEVGİLİSİ DEĞİL SÖZLÜSÜYMÜŞ

Beştaş, sözlerinin devamında "Milletvekilimizin çektirdiği fotoğraflar kendisinin de ifade ettiği gibi okuldan arkadaşı olan ve aileler arasında sözü kesilen sözlüsüne aittir." diye konuştu.

Bu açıklama,  "HDP olayı ciddiyetinden uzaklaştırmaya çalışıyor" şeklinde yorumlandı. 

 

HDP'den teröristle fotoğrafları çıkan Semra Güzel savunması: Sevgilisi değil sözlüsü! ile ilgili etiketler HDP semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.