HDP’deki kritik gün geldi: Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kararını bugün açıklayacak!

Millet İttifakı'nın adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemesi gündemde olan PKK'nın siyasi uzantısı HDP, cumhurbaşkanı adayı çıkarıp çıkarmayacağını bugün açıklayacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen HDP’li eş başkanlar da görüşme sonrası yaptığı açıklamada bir toplantı yapacaklarını ve kararlarını da ilan edeceklerini duyurmuştu. 

PKK'nın siyasi uzantısı HDP’deki kritik gün geldi.

Hem parti organları ile hem de ittifakın diğer bileşenleri ile görüşen HDP’nin bugün kararını açıklaması bekleniyor. 

HDP’nin açıklaması saat 14:00’de partinin genel merkezinde olacak.

İSMAİL SAYMAZ: HDP KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEYECEK

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, HDP’nin Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemek için aday çıkarmayacağını yazmıştı. 

 

HDP’deki kritik gün geldi: Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kararını bugün açıklayacak! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu HDP Cumhurbaşkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.