HDP vekili İmam Taşçıer'den skandal çıkış: Bakanlık değil 'özerklik' istiyorlar!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" açıklamalarının ardından İYİ Parti'den tepki gelmişti. HDP vekili İmam Taşçıer'den skandal bir çıkış geldi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı canlı yayında "iktidar olursak HDP'ye bakanlık verebiliriz" demişti. Tekin'in bu sözleri siyaset gündeminde çalkalandı. 

Tekin'in bu sözleri sonrasında İYİ Parti'den tepkiler gelmeye başladı.

BAKANLIK DEĞİL ÖZERKLİK İSTİYORLAR

 Konuyla alakalı paylaşım yapan HDP vekili İmam Taşçıer'den skandal bir çıkış geldi.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'özerklik' isteyen Taşçıer, "İyi parti ile CHP arasında HDP'ye bakanlık verelim-vermeyelim tartışması Kürt meselesine nasıl baktıklarını da gösteriyor. Kürtler koltuk değil, insanca bir yaşam istiyorlar. 10 binlerce yıldır yaşadıkları topraklarında Özgür olmak istiyorlar. Kendilerini yönetmek istiyorlar." dedi.

HDP vekili İmam Taşçıer'den skandal çıkış: Bakanlık değil 'özerklik' istiyorlar!

 

 

HDP vekili İmam Taşçıer'den skandal çıkış: Bakanlık değil 'özerklik' istiyorlar! ile ilgili etiketler CHP İYİ Parti HDP HDP vekili İmam Taşçıer iyi part bakanlık
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.