HDP ve ortaklarının damarına damarına bastı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde HDP ve ortaklarının damarına damarına bastı. Soylu'yu susturmak için muhalefet vekilleri sıralara vursa da coşkusu karşısında bunu başaramadılar... İşte Soylu'nun bütçe görüşmelerine damga vuran o sözlerinden bazıları..

"Ohhhh paralar PKK'ya gitmiyor, millete gidiyor ohhhhh ohhhhhhh!

Sizde azıcık haysiyet olsa PKK'nın öldürdüğü bu siviller için taziye yayınlarsanız. Haysiyetsizler, haysiyetsizler, haysiyetsizler.

PKK terör örgütü köylere gitti, kocalarını evden çıkarttı, kadınlara tecavüz etti. Alçaklar, alçaklar, beni konuşturmayın.

Merak etmeyin, bu yıl PKK'yı mağaralarda yalnız bırakmayacağız. Onlara bir sürprizimiz var. PKK'ya ecel terleri döktüreceğiz!

Teröriste 'terörist' diyoruz. İhbarcısına, destekçisine, İmralı'daki devrik terörist başına terörist diyoruz. Koltuğu için birbirini yiyen Selahattin Demirtaş'a da Karayılan'a da TERÖRİST diyoruz."

HDP ve ortaklarının damarına damarına bastı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanı HDP PKK muhalefet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.