'HDP oğlumu götürüp PKK’ya verdi'

Diyarbakır'da PKK'ya karşı başlatılan evlat nöbeti sürüyor. Acılı bir baba, "Oğlumun bulunması için Ankara’ya gittim orada eski HDP Milletvekili İdris Baluken ile görüştüm. Baluken, HDP’yi aradıktan sonra bana “oğlunu HDP götürmüş ve PKK’ya vermiş” ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'daki evlat nöbeti devam ediyor. Eski HDP Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken’in, çocuğu dağa kaçırılan bir babaya “Oğlunu HDP götürmüş ve PKK’ya vermiş” itirafı yaptığı ortaya çıktı. Diyarbakır annelerinin, dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP İl Başkanlığı binası önünde başlattığı oturma eylemi 55’inci günde de devam etti.

'HDP OĞLUMU GETİRSİN'

2014’te Şırnak’ta yol kesen PKK’lı teröristlerce kaçırılan oğlu Emrah için oturma eylemini sürdüren Bilal Avunan da HDP’ye tepki gösterdi. Oğlunun kaçırılmasının ardından 4 ay süresince yoğun arayışa girdiğini belirten Avunan şunları kaydetti:

“Oğlumun bulunması için Ankara’ya gittim orada eski HDP Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken ile görüştüm. Baluken, HDP’yi aradıktan sonra bana ‘oğlunu HDP götürmüş ve PKK’ya vermiş’ dedi. PKK ve HDP birdir, ikisi de terör örgütüdür. HDP oğlumu getirsin ve bana teslim etsin.”

'HDP oğlumu götürüp PKK’ya verdi' ile ilgili etiketler HDP Diyarbakır Diyarbakır anneleri
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.