HDP, İYİ Partili Akşener'in adını çizdi! 'Cumhurbaşkanı adaylığına sıcak bakmıyoruz'

HDP'li Pervin Buldan, katıldığı Youtube programında Cumhurbaşkanlığı adaylığı için İYİ Parti lideri Meral Akşener'in adını çizdi.

6'lı masanın HDP ile bilmecesi çözülmeye devam ediyor. Her fırsatta HDP ile aynı masaya oturan CHP'nin ardından İYİ Parti'den de HDP ile ittifak sinyalleri gelmişti. 

CHP'li isimlerden Mansur Yavaş'ın ismi HDP listesinden çizilmişti. Ahmet Türk, Yavaş'ın adının üzerini çizmişti. 

MERAL AKŞENER'İN DE ADI ÇİZİLDİ

HDP'li Pervin Buldan da  Armağan Çağlayan'ı katıldığı Youtube programında Meral Akşener için 'Cumurbaşkanı adaylığına sıcak bakmadığını' açıklayarak Akşener'in o kriterlere uymadığını dile getirdi. 

Akşener, şu ifadeleri kullandı: 

" Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak bakmıyorum. Daha demokrat, daha bağımsız, daha özgürlükçü, daha bir kadın olması gerekiyor. Durduğu çizginin ve yönetim anlayışının Cumhurbaşkanlığı adaylığına uygun olmadığını düşünüyorum"

Böylece İYİ Parti lideri Meral Akşener de HDP listesinden silindi. 

 

HDP, İYİ Partili Akşener'in adını çizdi! 'Cumhurbaşkanı adaylığına sıcak bakmıyoruz' ile ilgili etiketler Pervin Buldan Meral Akşener seçim Cumhurbaşkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.