HDP Diyarbakır Eski Milletvekili Altan Tan: DEM Eş Başkanı İmamoğlu'nu destekleyecek

HDP Diyarbakır Eski Milletvekili Altan Tan röportajında DEM Eş Başkanı Tülay Hatimoğulları'nın kendi Meral Danış Beştaş'ı değil de İmamoğlu'nu destekleme kararı aldığını söyledi.

HDP Diyarbakır Eski Milletvekili Altan Tan röportajında gündemi sarsacak açıklamalar yaptı Yerel seçimler öncesinde Selahattin Demirtaş vurgusu yapan Tan İmamoğlu ve DEM arasındaki ilişkiyi de adeta itiraf etti. 

Altan Tan'ın röportajından satır başları şöyle: 

SELAHATTİN DEMİRTAŞ KONUSU

"Kandil’in Avrupa'daki yayın organları ciddi bir azarlamaya giriştiler, Leyla Zana’yı da, Selehattin Demirtaş’ı da. Kandil Selahattin Demirtaş'a ayar vermeye çalıştı, kulağını çekmeye çalıştı. Selahattin Demirtaş’ın mektubu gelecekti, çarşamba veya perşembe günü, gelmedi. Niye? Her gün konuşan, eşini aday yapan Selahattin Bey niye konuşmuyor"

DEM VE İMAMOĞLU İTTİFAKI

"Trajikomik olan Tülay Hatimoğulları ki onun partisi biliyorsunuz onun partisi İmamoğlu'nu destekleme kararı aldı, Meral Danış Beştaş’a oy da vermiyorlar. Niye Meral Danış Beştaş'a oy verin demedi? Milletin aklıyla oynamasınlar artık."

 

HDP Diyarbakır Eski Milletvekili Altan Tan: DEM Eş Başkanı İmamoğlu'nu destekleyecek ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.