HDK Sözcüsü Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu gözaltına alındı!

İstanbul'da yapılan operasyonda aralarında Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Eş Sözcüsü Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu'nun da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde belirlenen adreslere düzenlediği operasyonlarda çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

hamzaogIlu

Hamzaoğlu'nun Ankara'da başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

Hamzaoğlu dışında ESP Genel Başkan Vekili Fadime Çelebi, SODAP Eşsözcüsü Kezban Konukçu, SYKP Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları da gözaltına alınan isimler arasında...

PİROĞLU SERBEST BIRAKILDI

Sabah İstanbul Kadıköy'deki evinden gözaltına alınan Devrimci Parti Genel Başkanı Musa Piroğlu, Hasanpaşa Karakolu’ndaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

HDK Sözcüsü Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu gözaltına alındı! ile ilgili etiketler hdk prof dr onur hamzaoğlu tülay hatimoğulları kezban konukçu fadime çelebi musa piroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.