HBO Max 2022 yılı içinde Türkiye'de yayın hayatına başlayacak

Dünya çapında hizmet veren online film ve dizi izleme platformu Netflix ve Amzon Prime'ın ardından HBO Max de Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. HBO Max’in resmi YouTube kanalından yayınlanan videoda ise 2022 yılında platforma ekleneceği kesinleşen dizi ve filmlerin tamamı gösterildi.

Dünya çapında pek çok ülkede hizmet veren Netflix ve Amazon Prime’ın ardından HBO Max de Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. 2022 yılı içerikleri için HBO Max’in Youtube kanalından bir video yayınlandı.

Warner Bros’un HBO Max ile anlaşmasının ardından 2022 yılının HBO Max için oldukça dolu geçeceği biliniyordu. HBO Max’in resmi YouTube kanalından yayınlanan videoda ise 2022 yılında platforma ekleneceği kesinleşen dizi ve filmlerin tamamı gösterildi. 2022 yılı içinde ülkemizde yayın hayatına başlayacak olan HBO Max’in tam olarak hangi tarihte kullanıma sunulacağı hakkında henüz net bir bilgi yok.

 HBO Max bu yıl Türkiye'de yayın hayatına başlayacak

Yayınlanan fragmanda sevilen dizi “Westworld”ün yeni sezonu ve Barry’nin yeni sezonuna ek olarak “The Glided Age”, Game of Thrones evreninin geçmişine gideceğimiz “House of The Dragons” ve “Time Traveller’s Wife” gibi pek çok merakla beklenen içeriğe yer verildi.

Platformda ayrıca bir döneme damga vuran “The Gossip Girl” ve “Pretty Little Liars”ın da yeni bölümlerinin yayınlanacağı açıklandı. Yayınlanacak filmlerde ise 2021 yılında vizyona giren “Hızlı ve Öfkeli 9” ve “Free Guy” gibi filmlerin de olduğunu fragmanda görülüyor.

Bu filmlere ek olarak Warner Bros. ile olan anlaşmasının “meyveleri” olan “Father of The Bride”, “Kimi”, “The Fallout” ve “Moonshot” gibi dikkat çekecek yapımları da 2022 yılı içinde platformda yerlerini alacak.

HBO Max abonelik ücreti İspanya'da 9 Euro, Norveç'te ise 10 Euro olarak belirlendi fakat diğer film-dizi izleme platformlarının yaptığı gibi HBO Max'in de Türkiye için özel bir ücretlendirme yapması bekleniyor.


HBO MAX TÜRKİYE DİZİLERİ

-Banshee

-The Leftovers

-The Night Of

-True Detective

-Euphoria

-Chernobly

-His Dark Materials

-Doom Patrol

-Watchmen

-Raised by Wolves

HBO Max 2022 yılı içinde Türkiye'de yayın hayatına başlayacak ile ilgili etiketler Netflix Amazon Prime HBO Max
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.