HBO dizileri Netflix'e geliyor! İşte ilk eklenen dizi ve sıradaki yapımlar

Popüler dijital içerik platformu Netflix, Warner Bros Discovery ile anlaştı ve bu anlaşma kapsamında popüler HBO dizileri Netflix'e eklenecek. Netflix'e eklenen ilk HBO dizisi ve sıradaki yapımlar belli oldu.

Netflix önemli bir adım atarak Warner Bros Discovery ile anlaştı. Bu anlaşma kapsamında HBO dizileri Netflix platformuna ekleniyor.

İLK YAPIM 'INSECURE' OLDU

Netflix'e eklenen ilk HBO dizisi ise 2016-2021 yılları arasında yayınlanan 'Insecure' oldu. Dizinin 5 sezonunun tamamı Netflix'e eklendi. Sırada diğer HBO dizileri var.

HANGİ HBO DİZİLERİ NETFLİX'E GELECEK?

Şu an için Netflix'e geleceği kesinleşen HBO yapımları "Band of Brothers", "The Pacific", "Six Feet Under", "Ballers" ve "True Blood" olarak karşımıza çıkıyor. Bu yapımlar yakın bir tarihte ABD dışındaki Netflix abonelerine sunulacak.

Listede önemli HBO dizileri yer alsa da henüz Game of Thrones ya da Succession gibi güncel dev yapımalr ya da The Sopranos veya The Wire gibi klasikler gözükmüyor. Fakat bunların Netflix'e eklenme ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu belirtmekte de fayda var.

Warner Bros Discovery, HBO yapımlarının diğer platformlara gelmesi konusuna sıcak bakıyor ve lisanslama konusunda sorun çıkartmadan orijinal içeriklerini dünyanın farklı yerlerine ulaştırmak istiyor.

Netflix’e gelecek olan diğer HBO dizilerinin ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı.

HBO dizileri Netflix'e geliyor! İşte ilk eklenen dizi ve sıradaki yapımlar ile ilgili etiketler HBO Netflix dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.