Hazreti Muhammed hapisteki FETÖ'cüleri "kardeşim" deyip ziyaret ediyormuş...

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, örgüt üyelerinde çözülme, gevşeme farkettiği zaman hemen Hazreti Muhammed'i gördüm yalanına sığınıyor. Son konuşmasında ise sadece görmekle kalmıyor, Hazreti Muhammed'in hapisteki FETÖ'cüleri ziyaret ettiği yalanını uyduruyor. Onlar için cenneti müjdelediğini iddia ediyor. Yalanı inandırıcı olsun diye de ağlamayı ihmal etmiyor...

FETÖ'cü hainlerle ilgili davalar bir bir sonuçlanmaya başlayıp, sanıklar ömür boyu hapislerle karşılaşınca örgüte isyanın eşiğine geldiler.

FETÖ'de ise ya çözülüp bildiklerini anlatırlarsa korkusu başladı. Bunu önlemek için teröristbaşı Gülen yine Hazreti Peygamber'i kullandığı sapık yalanlarından birine başvurdu.

Hazreti Muhammed'in hapiste bulunan FETÖ'cü hainleri sık sık ziyaret ettiği yalanını söyledi. Hatta bununla da kalmayıp FETÖ'cü hainler için "Benim ahir zamanda gelen kardeşlerim" dediğini iddia etti.

İşte FETÖ elebaşı Gülen'in son yalanları

"Sarsılmasınlar diye ara sıra gelip aralarına giriyor. Sana can kurban. Sen bizimle beraber olduktan sonra, ömür boyu olsa katlanırız ona. Ve bunu söyleyenlerin sayısı ise eskilerin ifadesiyle sayılmayacak kadar. Yine teşrif buyuruyor arkasındakilere diyor ki, şuraya 3 sofra serin, benim hücrelerdeki zindanlardaki kardeşlerim otursun. Ortadaki sofraya ben oturayım. Üçüncü sofraya da sahabelerim otursun. Sahabilerden biri ya da birkaçı diyor ki, "Ya Resulallah niye öyle?" Buyuruyor ki; Onlar benim ahir zamanda gelen kardeşlerim."

Teröristbaşının son yalanları sosyal medyada büyük tepki çekti. Gazeteci Nedim Şener de Gülen'e sert tepki gösterenler arasındaydı.

Hazreti Muhammed hapisteki FETÖ'cüleri "kardeşim" deyip ziyaret ediyormuş... ile ilgili etiketler Fetullah Gülen FETÖ teröristbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.