Haziran Ve Poyraz Pandemi Döneminde İlaç Gibi Geldi! Ada Masalı’nın Sevilme Nedeni Ortaya Çıktı!

Star Tv'nin yeni dizisi olan Ada Masalı pandemiden bunalan insanlara ve kış mevsiminden sonra insanlara ilaç gibi geldi. İzmir'in Sığacık ilçesinde çekilmekte olan Ada Masalı dizisi masmavi bir yazı evlere getirmekte kalmadı. Ada Masalı'ndaki Haziran ve Poyraz'ın muhteşem aşkıyla izleyicilerini bir hayal dünyasına taşıdı.

Star Tv'nin yeni dizisi olan Ada Masalı pandemiden bunalan insanlara ve kış mevsiminden sonra insanlara ilaç gibi geldi. İzmir'in Sığacık ilçesinde çekilmekte olan Ada Masalı dizisi masmavi bir yazı evlere getirmekte kalmadı. Ada Masalı'ndaki Haziran ve Poyraz'ın muhteşem aşkıyla izleyicilerini bir hayal dünyasına taşıdı.

Haziran Ve Poyraz Pandemi Döneminde İlaç Gibi Geldi! Ada Masalı’nın Sevilme Nedeni Ortaya Çıktı!

Ada Masalı'ndaki Haziran'ı canlandıran Ayça Ayşin Turan ve Poyrazı canlandıran Alp Navruz'u izleyicileri birbirlerine o kadar yakıştırdılar ki büyülü bir aşkın içine girdiler. Şehirli olan Haziran ve adalı Poyraz'ın aşkı bu güzel dizinin her yerden büyük hayranlara sahip olmasına yol açtı. 

Poyraz Ve Haziran Çiftine Yorumlar Geliyor

 

#PoyHaz etiketi ile paylaşılmış olan yorumlar o kadar güzel ve muhteşem ki hem Alp Navruz hem de Haziran'ı canlandıran Ayça Ayşin Turan hayatlarının en güzel günlerini yaşıyorlar. Büyük fanlarından olan bir izleyici bu güzel çiftin güzelliği ile ilgili bir yorumda bulundu. Bu yorumda ise "Siz ciddi misiniz ya ilk kez bir yaz dizisi çiftinden böyle bir mutluluk yaşıyorum ve size inanamıyorum." diye yorumda bulundu.

Haziran Ve Poyraz Pandemi Döneminde İlaç Gibi Geldi! Ada Masalı’nın Sevilme Nedeni Ortaya Çıktı! - Resim : 2

Bir başka izleyici ise bu güzel ikiliyi bir araya getirenleri tebrik etti ve şu sözleri dile getirdi. "Sizin gibi bir çifti bir araya getiren böyle bir diziyi hayata geçirmiş olan ve bu güzel projeyi her kim başardı ise onu çok tebrik ediyorum." diye yorumda bulundu.

Ada Masalı Dizisinin Oyuncuları

 

Ada Masalı dizisinin başrollerinde Haziran karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan ve Poyraz karakterine hayat veren ise Alp Navruz'dur.

Ayrıca, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Beril Pozam, Özge Demirtel, Bediya Ener gibi önemli isimler de dizi kadrosunda bulunuyor.

Haziran Ve Poyraz Pandemi Döneminde İlaç Gibi Geldi! Ada Masalı’nın Sevilme Nedeni Ortaya Çıktı! - Resim : 3

Haziran Ve Poyraz Pandemi Döneminde İlaç Gibi Geldi! Ada Masalı’nın Sevilme Nedeni Ortaya Çıktı! - Resim : 4

Haziran Ve Poyraz Pandemi Döneminde İlaç Gibi Geldi! Ada Masalı’nın Sevilme Nedeni Ortaya Çıktı! - Resim : 5

Haziran Ve Poyraz Pandemi Döneminde İlaç Gibi Geldi! Ada Masalı’nın Sevilme Nedeni Ortaya Çıktı! - Resim : 6

Haziran Ve Poyraz Pandemi Döneminde İlaç Gibi Geldi! Ada Masalı’nın Sevilme Nedeni Ortaya Çıktı! - Resim : 7

Haziran Ve Poyraz Pandemi Döneminde İlaç Gibi Geldi! Ada Masalı’nın Sevilme Nedeni Ortaya Çıktı! ile ilgili etiketler Ada Masalı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.