Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den istihdam müjdesi! 2 bin kişi alınacak!

Devlet bünyesinde istihdam edilmenin hayalini kuran vatandaşlara, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den müjdeli haber geldi. İşte Bakan Nebati’nin istihdam açıklamasına dair ayrıntılar…

Zorlu bir ekonomik süreçte geçildiği son dönem içerisinde aylık ücretleri ile geçinme noktasında başarısız olan milyonlarca vatandaş, iş alanlarını değiştirmek ve daha yüksek bir gelir elde edebilmek amacı ile ciddi bir arayışa girdi. Geçmiş yıllarda da olduğu gibi devlet bünyesinde istihdam edilmenin özel sektöre göre çok daha avantajlı olduğunun farkında olan vatandaşlar özellikle kamu kurum ve kuruluşlarından gelen personel alımı ilanlarını araştırmaya konuldu.

Sene başından bu yana pek çok farklı kurum ve kuruluştan personel alımı ilanları haberleri gelirken söz konusu ilanların yayınlanma sıklığı aralık ayı itibari ile arttı. 2023 yılına tam bir kadro ile girmek isteyen onca kamu kurum ve kuruluşu aralık ayının başından bu yana personel alımı ilanlarını yayınlamaya devam ediyorlar. Bu noktada yüzleri güldüren bir haber de bizzat ilk ağızdan geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılına ilişkin istihdam planını kamuoyu ile paylaştı.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI’NA YENİ PERSONELLER ALINACAK!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den istihdam müjdesi! 2 bin kişi alınacak!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanmış olan kontrolör alımı ilanından sonra bakanlıktan bir istihdam haberi daha geldi. Müjdeyi veren isim olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için planlanmış olan istihdam sürecine ilişkin yeni bir paylaşım yaptı.

Aktif olarak kullandığı resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına girerken ülkemizin ekonomideki hedeflerini başarıya ulaştıracak yeni çalışma arkadaşlarımız için yeni kadroları duyurmak istiyoruz.”

2 BİN KİŞİ ALINACAK!

Twitter paylaşımının devamında eksik kadroyu da açıklayan Bakan Nebati, şu ifadeleri kullandı: “Bu kapsamda 2023 yılı şubat ayında Gelir Uzman Yardımcısı alımının yapılacağı 2 bin kadronun müjdesini veriyoruz.”

Bakan Nebati’nin istihdam paylaşımı adayların yüzlerini güldürürken başvuru ekranlarının erişime ne zaman açılacağına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den istihdam müjdesi! 2 bin kişi alınacak! ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı Nureddin Nebati personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.