Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına Murat Zaman atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına Murat Zaman atandı. Vergi Denetim Kurulu Başkanı Necmi Keskinsoy ise görevinden alındı.

Resim Gazete'nin bugünkü yayımlanan sayısında Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına Murat Zaman atandı.

VERGİ DENETİM KUTULU BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Atamanın 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi. Yayımlanan kararla, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanı Necmi Keskinsoy, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 4'üncü maddesi gereğince görevden alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre; görevden affını isteyen ve af talebi kabul edilen Lütfi Elvan'dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığına, Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati atanmıştı. Atamanın Anayasanın 104 ve 106'ncı maddeleri gereğince yapıldığı belirtilmişti.

 

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına Murat Zaman atandı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Resmi Gazete Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığı Murat Zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.