Hazar Ergüçlü'nün eski sevgilisi Onur Ünlü'den 'Dilber' yorumu

İnci Taneleri dizisindeki pavyon dansı performansıyla dillerden düşmeyen Hazar Ergüçlü'ye bir yorum da eski sevgilisi yönetmen Onur Ünlü'den geldi.

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisi, daha yayına girmeden tanıtımlarıyla ve fragmanlarıyla gündem oldu. Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı performansı çok beğenildi. Ergüçlü'nün pavyon dansının ardından 'Dilber' akımı başladı.

ESKİ SEVGİLİSİNİN PAVYON DANSI PERFORMANSINA YORUM YAPTI!

Milliyet'ten Seçkin Şenvadar'ın haberine göre; Hazar Ergüçlü'nün 5 yıllık eski sevgilisi yönetmen Onur Ünlü, Ergüçlü'nün pavyon dansı hakkında yorum yaptı. Onur Ünlü, ''Beğenerek izledim, çok başarılı bir iş olmuş. Hazar zaten çok iyi bir oyuncu, hep çok iyiydi, yine çok iyi.'' dedi.

''ARKADAŞLIĞIMIZ DEVAM EDİYOR''

Onur Ünlü, "Hazar Hanım'la görüşüyor musunuz?" sorusu üzerine "Evet evet. Kendisiyle telefonda görüşüyorum. Arkadaşlığımız devam ediyor" açıklamasını yaptı.

 
Hazar Ergüçlü'nün eski sevgilisi Onur Ünlü'den 'Dilber' yorumu ile ilgili etiketler Hazar Ergüçlü Onur Ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.