Hazal Kaya'ya Pera Palas'ta Gece Yarısı Dizisindeki Partneri Selahattin Paşalı Sahip Çıktı!

Son günlerin en çok konuşulan oyuncusu Hazal Kaya Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisindeki rolüyle bir süredir eleştiri yağmuruna tutuluyordu. Netflix yapımı dizide Halit karakteri ile dikkat çeken oyuncu Selahattin Paşalı partneri Hazal Kaya hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde canlandırdığı Esra karakteri ile bir süredir gündem olan oyuncu Hazal Kaya, özellikle gazeteci Ahmet Hakan tarafından sert bir dille eleştirilmişti. Kendine özgü kurgusu ve hikayesi ile Netflix platformunda gösterime giren dizide Halit karakterini oynayan Selahattin Paşalı ise hem dizi hem de partneri Hazal Kaya hakkında konuştu.

Selahattin Paşalı'dan Hazal Kaya'ya Övgü Dolu Sözler

Hazal Kaya'ya Pera Palas'ta Gece Yarısı Dizisindeki Partneri Selahattin Paşalı Sahip Çıktı!

Selahattin Paşalı'nın Hazal Kaya hakkında söylediği sözler birçok kimse tarafından takdirle karşılandı. Gavur Halit karakteri ile dikkat çeken Paşalı, “Onun gibi bir arkadaş kazandığım için çok mutluyum. Artık gerçekten hayat boyu bir arkadaşım, dostum var. Ayrıca çok profesyonel ve tecrübeli. Onun setteki adabını, yönetmenlerle konuşmalarını, o farkında olmadan çok izledim. Her sıkıştığım noktada ona gittim. Çok keyifliydi” ifadelerini kullandı.

 

 

Hazal Kaya'ya Pera Palas'ta Gece Yarısı Dizisindeki Partneri Selahattin Paşalı Sahip Çıktı! ile ilgili etiketler Hazal Kaya Selahattin Paşalı Pera Palas'ta Gece Yarısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.