Hazal Kaya'ya Antalya'da ağlatan sürpriz...

Uluslararası Antalya Film Festivali'nde seyirci ile buluşan Hazal Kaya, sürpriz doğum günü kutlamasında gözyaşlarını tutamadı.

Uluslararası Antalya Film Festivali'nde seyirci ile buluşan sinema ve dizi oyuncusu Hazal Kaya, 'ulusal' kategorisinin yeniden festivale eklenmesini istedi. 28 yaşına giren Hazal Kaya, sürpriz doğum günü kutlamasında gözyaşlarını tutamadı.

Hazal Kaya'ya Antalya'da ağlatan sürpriz...

55'inci Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında AKM Aspendos Salonu'nda oyuncular Hazal Kaya ve Özge Özpirinçci ile yapımcı Fatih Aksoy'un katılımıyla 'Sinemadan günümüz dizilerine, kadının yükselişi' konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Hazal Kaya'ya Antalya'da ağlatan sürpriz... - Resim : 2

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide, 28 yaşına bugün giren Hazal Kaya'ya sahnede sürpriz yapıldı. Söyleşinin bitiminde ışıkların kapatıldığı salona büyük bir pasta getirildi. Mutlulukla pastayı kesen Kaya'ya ikinci sürpriz de Antalyalılardan geldi. Festival izleyicilerinin, 'İyi ki doğdun Hazal' diyerek oyuncunun doğum günü kutladığı anlar perdeye yansıtıldı.

Hazal Kaya'ya Antalya'da ağlatan sürpriz... - Resim : 3

Hazal Kaya, gösterimin ardından gözyaşlarını tutamadı, oyuncu arkadaşı Özge Özpirinçici'ye sarıldı.

Hazal Kaya'ya Antalya'da ağlatan sürpriz... ile ilgili etiketler Hazal Kaya doğumgünü gözyaşlarını tutamadı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.