Hazal Kaya'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Oyuncu Ali Atay ile birlikteliklerini nikahla taçlandıran Hazal Kaya, bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. 6 aylık hamile olan Kaya, sosyal medya hesabından bikinili poz vererek bebeğinin cinsiyetini ve koyacakları ismi açıkladı.

5 yıllık ilişkilerini nikah masasına taşıyan ardından bebek müjdesiyle hayranlarını sevindiren Ali Atay ve Hazal Kaya çifti, oğullarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Hamile olduktan sonra bir süre bebeğinin cinsiyetini saklayan Kaya, hamileliğin 6'ıncı ayında sevenlerine bir sürpriz yaptı.

Hazal Kaya'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

TANIŞTIRAYIM FİKRET ALİ

Kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile mutlu bir evlilik yapan güzel oyuncu Hazal Kaya, karnı burnunda bikini ile poz verdi. Hazal Kaya, paylaşımında "Onlar bizi çekmeden ben paylaşayım dedim. Tanıştırayım Fikret Ali" diye yazdı.

Hazal Kaya'da Aslıhan Doğan Turan ve Buse Varol Tektaş gibi eşinin adını çocuğuna koyan ünlü anneler arasında yerini aldı.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan Turan, oğullarına 'Hamza Arda' adını koymuştu. Alişan Tektaş ile Buse Varol Tektaş ise oğullarına Alişan'ın gerçek adı 'Burak'ı koymuştu. Everton'da forma giyen Cenk Tosun ile eşi Ece Tosun'da oğullarına 'Arden Cenk' ismini koymuştu.

Hazal Kaya'nın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! ile ilgili etiketler Arda Turan Aslıhan Doğan Hazal Kaya Alişan Buse Varol Cenk Tosun Ali Atay
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.