Hazal Kaya oğlunun yanlış söylediği kelimeyi koluna dövme yaptırdı

Son olarak, geçtiğimiz haftalarda 5'nci bölümde final yapan Misafir dizisiyle ekranlarda olan 31 yaşındaki Hazal kaya, senarist ve yönetmen eşi Ali Atay'dan dünyaya gelen 2 yaşındaki oğlu Fikret Ali'nin 'kocaman' yerine 'kobadan' olarak telaffuz ettiği kelimeyi koluna dövme olarak yaptırdı.

5 yıllık birlikteliğin ardından 2019 yılında evlendiği ve aynı yıl içinde ilk çocukları Fikret Ali'yi kucağına alarak anne olmanın heyecanını yaşayan oyuncu Hazal Kaya ilginç bir dövme yaptırdı. Oğlunun 'kocaman' kelimesini sürekli yanlış söylemesi Kaya'ya ilham verdi. 

Hazal Kaya oğlunun yanlış söylediği kelimeyi koluna dövme yaptırdı


Oğlu Fikret Ali'nin 'kocaman' yerine 'kobadan' şeklinde söylediği kelimeyi kolunun iç kısmına dövme yaptırarak ölümsüzleştiren Hazal Kaya, dövmeciden karesini Instagram hesabının hikaye bölümünden takipçileriyle paylaştı.

Genç oyuncu ve güzel anne Hazal Kaya paylaşımına şu notu düştü:

''Fiko bildiği bütün kelimeleri çok düzgün söylerken sadece kocaman'a ısrarla 'kobadan' diyor. Ama nasıl güzel söylemek. O ağzını doldura doldura. Dayanamadım unutmamak için yazdırdım.''

Hazal Kaya oğlunun yanlış söylediği kelimeyi koluna dövme yaptırdı

 

 

Hazal Kaya oğlunun yanlış söylediği kelimeyi koluna dövme yaptırdı ile ilgili etiketler Hazal Kaya Ali Atay Dövme fikret ali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.