Hazal Kaya ikna etti! Saçları dökülen Ali Atay saç ektirdi

7 Şubat 2019'da evlendiği oyuncu Hazal Kaya ile mutu bir evlilik sürdüren ve bu evlilikten Fikret Ali adında bir oğlu bulunan 45 yaşındaki oyuncu, müzisyen ve film yönetmeni Ali Atay'ın saç ektirdiği ortaya çıktı. Bir süre önce saçları dökülen ve saçlarının büyük bir kısmını kaybeden Ali Atay, geçtiğimiz aylarda saç ektirme operasyonu geçirdi.

Hazal Kaya ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Exxen'de yayınlanan 'Leyla ile Mecnun'da hayat verdiği Mecnun karakteriyle izleyici karşısına çıkan Ali Atay'ın gençleşmek uğruna operasyon geçirdiği ortaya çıktı. Ali Atay, 40'lı yaşlarının başında saçlarının dökülmesinin ardından saç ektirdi.


Gazeteci Arif Hür konu ile ilgili şunları yazdı:

"Saç dökülmesi erkeklerde 30'lu yaşlardan itibaren çok sık görülen bir problem. Meslektaşı Hazal Kaya ile evli olan Ali Atay da 40'lı yaşlarında saçlarının büyük bir bölümünü kaybetmişti. Seyrek ve ince telli saçları olan 45 yaşındaki Ali Atay'ın geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız saç ektirme operasyonu geçirdiğini öğrendim.

Hazal Kaya ikna etti! Saçları dökülen Ali Atay saç ektirdi

Aslında saç ekimi hususunda tereddütleri olan Atay'ı, eşi Hazal Kaya ve bazı yakın dostları ikna etmiş. Başarılı oyuncu da İstanbul'da özel bir kliniğe giderek saç ektirmiş. 2 haftalık bir süreç sonrası ünlü oyuncu yeni çehresine kavuştu.

Ali Atay'ın saç ekimi sonrası kendine olan özgüvenini de arttırdığını rahatlıkla söyleyebiliriz..."

 

 

 

Hazal Kaya ikna etti! Saçları dökülen Ali Atay saç ektirdi ile ilgili etiketler Hazal Kaya Ali Atay saç ektirme saç dökülmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.