Hazal Kaya gülerek ailecek koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı

Son olarak geçtiğimiz günlerde 5. bölümüyle final yapan Misafir dizisinde canlandırdığı Gece karakteriyle izleyici karşısına çıkan bir çocuk annesi ve 31 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya sosyal medyadan koronavirüse yakalandığını duyurdu. Evdeki herkesin test sonucunun pozitif çıktığını duyuran Kaya, eşi Ali Atay'ın ise koronavirüse yakalanmadığı bilgisini paylaştı.

Bir koronavirüs haberi de oyuncu Hazal Kaya'dan geldi. Geçtiğimiz günlerde temaslı olduğu için çok kez test yaptıran oyuncu son yaptırdığı test sonucunun pozitif çıktığını gülerek açıkladı ve 'sinirlerim bozuldu' ifadelerini kullandı.


''ALİ HARİÇ EVDEKİ HERKES POZİTİF''

24 saat önce sosyal medyadan 'ailecek negatifiz' paylaşımı yapan Hazal Kaya, bugün koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Kaya paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

''Merhaba herkese. Az önce temaslı sayıldığım zaman 'bir pozitif, bir negatif' çıkan, ne idüğü belirsiz arkadaşımız Selin Şekerci bir takım açıklamalar yapmış benim ne kadar panik birisi olduğuma dair. İyi ki öyleyim. Bugün itibariyle pozitifim. Evdeki herkes pozitif. Ali hariç. Çok şükür bir tek o negatif. Durum bu. Geçmiş olsun hepimize. 'Niye gülerek anlatıyorsun?' diyeceksiniz. Sinirlerim bozuldu.''

 Hazal Kaya gülerek ailecek koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı


5. bölümüyle final yapan FOX TV'nin Misafir dizisiyle izleyici karşısına çıkan Hazal Kaya, 2019 yılında hayatını birleştirdiği senarist ve ve yönetmen Ali Atay ile mutlu evliliğiyle adından magazin gündeminde sıkça söz ettiriyor. Evlendikten kısa bir süre sonra oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan Hazal Kaya'nın ikinci bir bebek beklediği iddia etmişti ancak iddialar asılsız çıkmıştı.

Hazal Kaya gülerek ailecek koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı ile ilgili etiketler Hazal Kaya Ali Atay Selin Şekerci
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.