Hazal Kaya, Disney Plus'ın skandal Atatürk dizisi kararına sessiz kaldı!

Hazal Kaya, katıldığı bir konserde gazetecilerin sorusu üzerine Disney Plus'ın skandal Atatürk dizisi kararı ile ilgili açıklama yaptı. Atatürkçülük perdesi arkasına saklanan bazı ünlü isimler gibi Hazal Kaya'da Disney'in skandal kararı karşısında sesiz kaldı. İşte detaylar...

Hazal Kaya, katıldığı bir konserde gazetecilerin sorusu üzerine Disney Plus'ın skandal Atatürk dizisi kararı ile ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

DİSNEY'İN SKANDAL KARARINA TEPKİ YAĞDI!

Disney Plus, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde olduğu ve 8 milyon dolar harcanan 'Atatürk' dizisini Ermeni lobisinin baskısı üzerine platformda yayınlamama kararı aldı. Disney'in skandal kararına AK Parti cephesinden sert tepkiler geldi. Sosyal medya kullanıcıları ise açılan etiketlere binlerce yorum yaparak karara tepki gösterdi. Yaşananların ardından RTÜK, konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus'ın savunmasını talep etti. Fakat tüm Türkiye bu olayla çalkalanırken hemen her olaya sosyal medya hesaplarından tepki gösteren sözde muhalifler ve sanat camiası ise Ermeni lobisine boyun eğen Disney Plus'a karşı ses çıkarmadı. 

SÖZDE MUHALİFLERDEN SES ÇIKMADI!

Tarkan, Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz ve Fazıl Say, Eda Ece gibi isimlerin Disney'in kararına sessiz kalması tepkiyle karşılandı. Fatih Altaylı'nın ''Disney'e teşekkür ediyorum. Disney sayesinde bir gecede Atatürkçü oldunuz. Disney, hepinizi Atatürkçü yaptı'' şeklindeki sözleri ise tepki çekti. Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in önce Disney'e tepki gösteren bir tweet paylaşması ardından yazdıklarını silerek geri adım atması tepki çekti. Bilic'e iki yüzlülüğü nedeniyle tepki yağdı.

DEPREMZEDELERİ HEDEF ALMIŞTI! ATATÜRK'ÜN ARKASINA SIĞINDI AMA DİSNEY'E TEPKİ GÖSTERMEDİ

Eda Ece'nin bir ödül töreninde depremzedeleri hedef alan skandal sözlerinin tepki çekmesi üzerine ünlü oyuncunun konuyla alası yok iken Atatürkçülükten dem vurarak kendini savunması şaşkınlıkla karşılanmıştı. Eda Ece'nin ekran yüzü olduğu Disney'in skandal Atatürk dizisi kararına ses çıkarmaması dikkat çekti.

Hazal Kaya, Disney Plus'ın skandal Atatürk dizisi kararına sessiz kaldı!

HAZAL KAYA'DAN DİSNEY'İN SKANDAL KARARI HAKKINDA AÇIKLAMA!

Tüm bu yaşananların ardından oyuncu Hazal Kaya'dan da Disney ile ilgili açıklama geldi. Kaya, katıldığı bir konserde gazetecilerin sorusu üzerine Disney Plus'ın skandal Atatürk dizisi kararı ile ilgili açıklama yaptı. 

Hazal Kaya, Atatürkçülük perdesi arkasına saklanan ve Disney'in skandal kararına ses çıkarmayan diğer ünlü isimler gibi Disney'in kararına sessiz kalmayı tercih etti.

Milliyet'in haberine göre; Hazal Kaya, Disney’in yayınlamaktan vazgeçtiği ‘Atatürk’ dizisine dair şu açıklamayı yaptı:

Konuya yorum yapacak kadar bilgim yok, olsaydı söylerdim. Bilmiyorum. Proje çekilirken çok heyecanlanmıştık, yakın arkadaşlarımız oynadı, ben izlemek istiyorum. Nerede, nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum.

 

 

 

 

 

 

Hazal Kaya, Disney Plus'ın skandal Atatürk dizisi kararına sessiz kaldı! ile ilgili etiketler Hazal Kaya Disney Plus
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.