Hazal Filiz Küçükköse'den aşk itirafı!

Şu sıralar Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Melike karakteriyle ekranlarda boy gösteren Hazal Filiz Küçükköse verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisindeki Melike karakterini canlandıran oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, MAG Nisan sayısı için objektif karşısına geçti.

"KENDİMLE İLGİ YENİ KEŞİFLERDEYİM"

“Şans cesurlara güler" diyen oyuncu “Hiçbir şeyin açlığını çekmedim ya da tıka basa doymadım bu zamana kadar. İşini daha iyi yapmalısın ki başarını sadece güzelliğine bağlamasınlar. Kendimle ilgi yeni keşiflerdeyim. Sorumluluğunu aldığım karakteri yaşatmak ve duygularını hissettirmek öncelikli görevim" diye konuştu.

"SAHİP OLAMADIĞIM BİR AŞK YAŞAMADIM"

“Kara Sevda” dizisinde canlandırdığı karakter ile izleyicilerin gönlünü fetheden, “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisindeki Melike karakterini canlandıran Hazal Filiz Küçükköse, MAG Nisan kapak yıldızı oldu.

Güzel oyuncu kendisi ile ilgili merak edilenleri MAG okurları için paylaştı. Yaşadığı olumlu ve olumsuz gelişmeleri gelişmesi için tecrübe olarak nitelendiren Küçükköse, hayatı boyunca sahip olamadığı bir aşk yaşamadığını özel röportajında dile getirdi.

cropped_content_unlu-cift-bosaniyor-evliligi-ihanet-mi-bitirdi-yoksa-maddiyat-mi_RG60SViCGE1Oh6h

SOYADINI DEĞİŞTİRMEDİ

Öte yandan güzle oyuncunun boşanma aşamasında olduğu eşi Tuan Tunalı'nın soyadını hala sosyal medya hesabından silmemesi de dikkat çekti.

Ekran_Resmi_2018-04-07_13.22.25

Hazal Filiz Küçükköse'den aşk itirafı! ile ilgili etiketler Hazal Filiz Küçükköse tuan tunalı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.