Hayvanları canlı canlı yiyen Youtuber'a tepki yağdı

YouTube'da Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi ya da bilinen adıyla ASMR türünde çektiği videoları ile adını duyuran Güney Koreli YouTuber Sooyoung, hayvanları canlı canlı yediği videolar nedeniyle tepkilerin hedefi oldu.

Güney Koreli YouTuber Sooyoung, Youtube'ta canlı canl hayvan yediği için tepki çekti. Genellikle ahtapot veya kalamar gibi deniz mahsullerini yiyen Ssoyoung, sosyal medyadaki kullanıcılar tarafından hayvan istismarı ile suçlandı.

 "HAYVANLARA İŞKENCE ETMEYİ SEVEN BİR SOSYOPAT"

Sooyoung'a yönelik tepkilerin büyümesinin bir nedeni de popüler YouTuber Ethan Klein'ın çektiği video oldu. h3h3Productions adlı kanalındaki yeni videosunda ASMR temalı videoların artık çok ileri gittiğini söyleyen Klein, Güney Koreli YouTuber'ı "hayvanlara işkence etmeyi seven bir sosyopat" olarak tanımlamıştı.

Hayvanları canlı canlı yiyen Youtuber'a tepki yağdı

HAYVAN İSTİSMARIYLA SUÇLANIYOR

Ssooyoung'ın kanalında yayınladığı son videosunun altına oldukça sert ifadeler içeren yorumlar geldi. Kullanıcılar Güney Koreli Youtuber'ı hayvan istismarıyla suçlandı.

Hayvanları canlı canlı yiyen Youtuber'a tepki yağdı - Resim : 2

 

Hayvanları canlı canlı yiyen Youtuber'a tepki yağdı ile ilgili etiketler YouTuber YouTube Ceza ahtapot
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.