Hayvan otlatma kavgasında 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde hayvan otlatma kavgasında Mustafa Gürler ile Veli Kurt ve oğlu Ömür Kurt tartışmaya başladı. Bu sırada kalbinden bıçaklanan Gürler, baba-oğulu av tüfeği ile vurdu. Olayda Gürler ve baba Veli Kurt öldü, Ömür Kurt ağır yaralandı.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Gedik Mahallesinde, Veli Kurt ve oğlu Ömür Kurt ile Mustafa Gürler arasında hayvan otlatma yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu kalbinden bıçaklanan Mustafa Gürler, av tüfeğiyle baba Veli Kurt ve oğlu Ömür Kurt’a ateş ederek yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Musafa Gürler ile Veli Kurt tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Av tüfeğiyle yaralanan Ömür Kurt'un ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Polis hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken olayla ilgili soruşturma başlattı. Hayatını kaybeden Mustafa Gürler ve Veli Kurt'un cenazeleri hastane morguna kaldırıldı.

İHA

Hayvan otlatma kavgasında 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı ile ilgili etiketler Antalya Serik Kavga hayvan otlatma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.